Gratis reizen zaterdag: Valleilijn viert 10-jarig bestaan met Food & Winter Festival

De Valleilijn bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd. Met een hop on, hop off festival. Op zaterdag 10 december vind je bij de bus- en treinstations van de Valleilijn (Wageningen – Ede-Wageningen – Amersfoort) het Food & Winterfestival. Bovendien kun je de hele dag gratis reizen met de Valleilijn trein.

Op 10 december reis je gratis met de Valleilijn trein tussen Ede-Wageningen en Amersfoort. De Valleilijn bus (Wageningen – Ede-Wageningen) is gratis tussen 11.00 – 16.00 uur. Bij verschillende stations zijn feestelijke activiteiten allerlei foodtrucks.

Het Food & Winterfestival is het allereerste hop on, hop off festival van Nederland met foodtrucks, muziek, bijzondere acts en kindervermaak. De activiteiten vinden plaats op de stationspleinen van Hoevelaken, Barneveld Centrum, Lunteren, Ede Centrum, Ede-Wageningen, WUR Forum en Busstation Wageningen Centrum. Het is een bonte verzameling van keukens op wielen en vrolijke sfeermakers. Op vertoon van je OV-chipkaart of een Valleilijn Festivalticket krijg je korting bij de foodtrucks.

Het festival wordt georganiseerd door de Provincie Gelderland, Connexxion en Syntus, die verantwoordelijk zijn voor de Valleilijn. Dit in nauwe samenwerking met de diverse gemeenten waar de Valleilijn rijdt. Nu tien jaar later blijkt dat de lijn in een grote behoefte van reizigers voorziet. Het is een belangrijke verbinding geworden in de regio en naar de Randstad. Het is dus uitermate succesvol te noemen, zodanig dat er zelfs volgend jaar twee extra treinen bij zullen komen op het traject.

Het volledige programma van het Food & Winterfestival van de Valleilijn is na te lezen op valleilijnl en ervaarhetov.

Wil je gratis reizen van of naar station Amersfoort op 10 december? Download je ticket  op ervaarhetov.nl.
Je hebt het ticket nodig om gratis op station Amersfoort  in- en uit te checken en de (gesloten) toegangspoortjes te kunnen openen!

Lees ook:Boekenweek 2017: 250.000 reizigers reizen gratis met de trein
Lees ook:KLM twee maanden in de sfeer van Afrika
Lees ook:200.000 mensen gratis met de trein
Lees ook:Veel veranderingen en nieuwe Sprinters: Nieuwe dienstregeling NS ingegaan
Lees ook:19-26 augustus: Geen treinverkeer rond Almere

Geen reacties // Reageer