Uittip: Caravana in Leeuwarden

caravana2017

Heb je nog geen plannen voor dit weekend? Ga dan naar Leeuwarden en proef de vrijheid op de grootste kampeerbeurs van Nederland: De Caravana.

Het thema van Caravana 2017 is Proef de vrijheid. Als je kampeerliefhebbers vraagt wat hen zo aantrekt in het kamperen, is het antwoord meestal: “De vrijheid.” De vrijheid om te gaan en staan waar ze willen, de vrijheid om een omgeving op te zoeken en ook weer achter zich te laten als het er te druk is of als het slecht weer is.

Zodra je tijdens Caravana 2017 het WTC Expo binnenloopt, zul je direct dat gevoel van vrijheid ervaren. Door de geuren, de kleuren en de beelden zou je al bijna denken dat het vakantie is. Het thema krijgt op verschillende manieren vorm: zo is er het Europaplein waar campings uit heel Europa zich presenteren en waar ook allerlei lekkere hapjes en drankjes te koop zijn. Je kan in alle vrijheid een toer door Europa maken en ongerepte plekjes en opvallende kampeeroorden ontdekken.

In 2016 ontving de Caravana ruim 48.000 bezoekers. Met meer dan 400 exposanten en een oppervlakte van ruim 45.000 m2 aan expositieruimte is de Caravana de grootste kampeerbeurs van Nederland. Kom ook naar de Caravana, nog tot en met 24 januari in het WTC in Leeuwarden.

Lees ook:Thema Caravana 2017: Proef de vrijheid
Lees ook:21-26 januari: De Caravana in Leeuwarden
Lees ook:22 – 27 januari: De Caravana in Leeuwarden
Lees ook:Caravana 2016 bijna volgeboekt
Lees ook:Thema Caravana 2016: Droom verder

Geen reacties // Reageer