3-5 februari: Kampeer Totaal in Venray

kampeertotaal

Kampeerliefhebbers komen aankomend weekeinde helemaal aan hun trekken tijdens Kampeer Totaal in Evenementenhal Venray. De beurshal in Noord-Limburg wordt volledig omgetoverd tot een vakantieparadijs met caravans, campers, tenten en zelfs een proeffietsbaan. Verder zijn er op de beursvloer presentaties bij te wonen over Noorwegen, Zweden en Karinthië. Tijdens de beurs is er ook kinderanimatie.

Kampeer Totaal in Venray vormt de aftrap van het nieuwe kampeerbeursseizoen van Evenementenhal. Exposanten bieden op 3, 4 en 5 februari een divers aanbod aan: van caravans tot campers en van (familie)tenten tot kleinere bijzettentjes voor kinderen. Naast kampeeruitrusting zijn er ook eigenaren aanwezig van campings uit binnen- en buitenland om bezoekers te informeren over de mooiste kampeergebieden.

Noorwegen, Zweden en Karinthië

Bovendien biedt de beursorganisatie een programma aan met meerdere presentaties. Camper Club Nederland verzorgt elke beursdag een presentatie ‘Hoe kies ik een camper?’, Scan Info gaat in op de kampeergebieden Noorwegen en Zweden, GreenCover geeft een presentatie over comfort bij het kamperen in de natuur en bij alle weersomstandigheden en Jan Hofsteenge van Terrassencamping Ossiachersee verzorgt een lezing over ‘Vakantie in Karinthië’.

Bezoekers van Kampeer Totaal kunnen op de stand van Transport Scholingcentrum meedoen aan een quiz over Veiligheid & Kamperen. De hoofdprijs is een cursus ‘Rijvaardigheidstraining’. Gedurende alle beursdagen is er voor kinderen een animatieprogramma georganiseerd door recreatieboerderij Pukkemuk uit het Brabantse Dongen.

Proeffietsbaan

Op de beursvloer wordt ook een complete proeffietsbaan ingericht, zodat geïnteresseerden meteen hun (eventuele) aankoop kunnen uitproberen. Naast campers, caravans, tenten en fietsen zijn er de nodige kampeeraccessoires te vinden op de beursvloer, zoals meubilair, kookstellen en de juiste slaapbenodigdheden.

Kampeer Totaal is op 3, 4 en 5 februari 2017 te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Venray. Tickets zijn zowel online als aan de kassa te verkrijgen. Parkeren is gratis. Meer informatie: evenementenhal.nl

Lees ook:11-13 maart: Kampeer Totaal Venray
Lees ook:17-19 februari: Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg
Lees ook:12-14 februari: Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg
Lees ook:Uittip: Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2015 in Franse sferen
Lees ook:12-16 oktober: Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>