8-12 maart: HISWA Amsterdam Boat Show 2017

Heb je een boot of wil je graag een boot kopen, maar heb je geen idee wat nu de perfecte boot voor jou is? Of heb je gewoon zin in een leuk dagje uit? Kom dan dit weekend naar de Hiswa Amsterdam Boat Show in de RAI in Amsterdam.

De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste watersportevenement van Nederland en is met honderden boten (tot ca. 10 meter) en een compleet aanbod onderdelen & accessoires voor ieder type boot en watersporter boeiend voor iedere watersporter. De beurs vormt het ideale moment om het nieuwe vaarseizoen te beginnen.

Op de HISWA Amsterdam Boat Show kunnen bezoekers veel meer dan alleen de nieuwste boten, onderdelen en accessoires bekijken, ze kunnen er vooral ook veel dóen. Tal van activiteiten, zoals inspirerende lezingen, interactieve workshops over bootonderhoud, demonstraties en activiteiten op/in het water, zorgen voor een leuke dag met veel vermaak voor het hele gezin. Nieuw is bovendien de Funsports Xperience, een extra hal van 4.000 m2 toegevoegd aan het bestaande HISWA beursoppervlak, boordevol funsport-activiteiten. Het grootste jaarlijkse watersportevenement van Nederland vindt plaats van woensdag 8 tot en met zondag 12 maart in RAI Amsterdam.

Aan activiteiten geen gebrek tijdens de 62e editie van de HISWA. Naast het uitgebreide deelnemersveld, bestaande uit circa 250 bedrijven, biedt de HISWA een boordevol programma waarmee zowel de nieuwe als ervaren watersporter, zijn of haar horizon kan verbreden. Benieuwd naar het programma? Dat lees je hier. 

De HISWA Amsterdam Boat Show vindt plaats van woensdag 8 t/m zondag 12 maart in RAI Amsterdam.

Lees ook:16-20 maart: Hiswa Amsterdam Boat Show
Lees ook:30 augustus-4 september: Hiswa te water
Lees ook:Cadeautip: een vaarvakantie
Lees ook:Le Boat: geschenkcheques voor vaarvakanties
Lees ook:12-17 februari: Boot Holland Leeuwarden

Geen reacties // Reageer