Reisfilmpje: Wist jij dat Haïti zo mooi kon zijn?

 

 

 

 

 

 

 

Bij een vakantiebestemming zou ik niet zo snel denken aan Haïti. Toch vreemd, aangezien Haïti gewoon ‘de andere kant’ van de Dominicaanse Republiek is en ik dat land prachtig vind. Ik heb een aantal kennissen die wel in Haïti geweest zijn, en zij vonden het land ook prachtig, al was er veel ellende en kon men de gevolgen van de verwoestende aardbeving in 2010 nog altijd zien. Onderstaand filmpje ontkracht het hele beeld wat ik van Haïti had. Geen ellende, maar prachtige landschappen en bergen.

South of Haiti from Alex Horner on Vimeo.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Filmpje westen van Noorwegen: ‘The Water’
Lees ook:Piloot zonder baan solliciteert via Youtube
Lees ook:Filmpje: Marokko op z’n mooist
Lees ook:Prachtig reisfilmpje: Move
Lees ook:Filmpje: Beleef Australië per E-bike

Geen reacties // Reageer