Veiligheidsinstructies door bikinibabes

Eerlijk is eerlijk. Wanneer ik in het vliegtuig zit kijk ik altijd braaf naar de stewardessen die de veiligheidsinstructies aan de passagiers vertonen, maar ik neem eigenlijk nooit in mij op wat nou precies de bedoeling is wanneer het vliegtuig in een noodsituatie terechtkomt. Air New Zealand vindt het wel belangrijk dat de passagiers weten wat te doen in een noodsituatie, en zij bedachten daarom dat het raadzaam was om de veiligheidsfilmpjes eens even op te pimpen. De veiligheidsinstructies worden in hun vliegtuigen niet meer verteld door stewardessen in brave pakjes, maar door mooie dames in bikini.

Het is niet de eerste keer dat Air New Zealand opvalt door hun instructiefilmpjes. Eerder al maakten ze een filmpje waarbij de lichamen van stewards, piloten en stewardessen versierd waren met bodypaint en een safetyvideo waarbij hobbits de instructies gaven.

Kijk hieronder de instructievideo!

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Air New Zealand trekt instructievideo met bikinibabes terug
Lees ook:Cabinepersoneel Air New Zealand uit de kleren
Lees ook:Somalische vrouw probeert vliegtuig te kapen in Nieuw Zeeland
Lees ook:Air New Zealand heeft Hobbit-vliegtuig
Lees ook:Bagagepersoneel Parijs weigert vlucht Mexico uit te laden

Geen reacties // Reageer