Pinspiration: Spanje

Waar laat je je door beïnvloeden bij het uitzoeken van een bestemming voor je eerstvolgende reis? Wat de bestemming op culinair vlak te bieden heeft, of het er veilig genoeg is, of de bestemming genoeg avontuur of juist luxe te bieden heeft? Allemaal zaken die mee kunnen spelen. Daarvoor kan je honderden landenwebsites bezoeken, maar foto’s zeggen soms meer dan 1000 woorden. Daarom vanaf nu iedere week op zondag Pinspiration, de mooiste plaatjes van een bestemming, gevonden op Pinterest. Deze week: Spanje.

Zelf ben ik twee keer in Spanje geweest; in de steden Barcelona en in La Coruna. Met name van La Coruna heb ik enorm genoten, Barcelona wegens een vervelende ervaring een beetje minder. Maar buiten deze steden om, is er nog een heleboel moois te vinden. Ooit hoop ik ook de binnenlanden van Spanje te bezoeken, maar vooralsnog zal ik het moeten doen met deze plaatjes:

Bron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Bron


Bron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Pinspiration: Andorra
Lees ook:Pinspiration: Gambia
Lees ook:Pinspiration: Vietnam
Lees ook:Pinspiration: Peru
Lees ook:Pinspiration: Polen

Geen reacties // Reageer