Toeristische dienst Singapore maakt slechtste promofilmpje ooit

Slechte reclame is ook reclame, moeten de makers van dit promofilmpje over Singapore hebben gedacht. De toeristische dienst van Singapore maakt vaker filmpjes, maar dit filmpje, dat meer Filipijnse toeristen aan moet trekken, is misschien wel het slechtste filmpje ooit. Slecht gefilmd, slecht geacteerd en een slecht verhaal. De toeristische dienst heeft het filmpje inmiddels offline gehaald, maar wel te laat. Anderen hebben het filmpje al gekopieerd en zelfs parodieën op het filmpje gemaakt. Wat vind jij, is dit het allerslechtste promofilmpje ooit?

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Singapore Airlines zijn eerste met automatische documentencontrole
Lees ook:Vrouw met extra bagage door politie uit vliegtuig gehaald
Lees ook:Wil jij nog een olifantenritje maken nu je dit weet?
Lees ook:Air New Zealand trekt instructievideo met bikinibabes terug
Lees ook:Inspiratiefilmpje over IJsland inspireert reizigers tot maken zelfde soort filmpje

Geen reacties // Reageer