Air New Zealand trekt instructievideo met bikinibabes terug

Als er één luchtvaartmaatschappij is die weet hoe ze passagiers moeten laten opletten bij het instructiefilmpje én tegelijkertijd voor flinke publiciteit te zorgen dan is het Air New Zealand wel. Eerder maakten ze al filmpjes met stewardessen en stewards die in bodypaint de instructies gaven en een filmpje met Hobbits die de instructies verzorgden.

Een tijdje geleden maakte de luchtvaartmaatschappij een filmpje met jonge vrouwen die in bikini uitleg gaven. Het filmpje is door Air New Zealand teruggetrokken. Op internet was een petitie gestart tegen het filmpje wegens seksisme die door 6000 mensen getekend werd. Air New Zealand ontkent echter dat de petitie de aanleiding was om het filmpje terug te trekken.

Het filmpje staat op dit moment nog steeds op Youtube. Het filmpje is inmiddels meer dan 5 miljoen keer bekeken. Ook het filmpje zien? Doe het hier voordat het te laat is!

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Piloot zonder baan solliciteert via Youtube
Lees ook:Veiligheidsinstructies door bikinibabes
Lees ook:Al meer dan 10.000 handtekeningen voor petitie ANWB tegen Duits tolplan
Lees ook:Italiaans dorpje probeert via Youtube toeristen te lokken
Lees ook:Strippende stewardess British Airways meer dan 500.000 keer bekeken op Youtube

Geen reacties // Reageer