(Filmpje) Six Friends Theory: Win een wereldreis en ontmoet een Aboriginal

Volgens een oeroude theorie is iedereen op deze wereld door maximaal 6 personen met elkaar verbonden. Deze theorie is ook wel bekend als de six-degrees-of-separation theory. Het kan dus zijn dat jij, zonder het te weten, bevriend bent met een Aboriginal. Er zitten namelijk maar 6 vrienden tussen. Mercure hotels is op zoek naar iemand die wil kijken of deze theorie ook echt klopt en is nu gestart met een wereldwijde campagne. De winnaar mag op wereldreis. En jij kan ook meedoen!

Met deze campagne combineert de hotelketen de kracht van social media en de waarde van persoonlijk contact. Het doel van deze campagne is om ergens ter wereld een kandidaat te selecteren. Deze kandidaat zal een Aboriginal van de Bundjalung stam in Australië ontmoeten en Mercure wil zo bewijzen dat zij maar 6 schakels van elkaar verwijderd zijn. Zij kennen elkaar nog niet maar zullen elkaar vinden via vrienden en vrienden van vrienden die die 2 met elkaar verbinden.

Vanaf 20 januari worden avonturiers uitgenodigd om een video van henzelf te posten op de Facebookpagina van Mercure Hotels. Ook jij kan meedoen! In 1 minuut laat je zien wie je bent, welke talenten, drijfveren en passies jij hebt en waarom jij de beste vriend of vriendin van de wereld bent.

De 50 filmpjes met de meeste likes komen in de finale. In de finale krijg jij, samen met nog 49 anderen, de kans om jouw filmpje aan de jury uit te leggen. De jury , bestaande uit 6 personen, zullen de winnaar uitkiezen. De winnaar gaat naar bestemmingen die uiteindelijk bepaald worden door de vrienden in zijn/haar sociale netwerk.

En ben jij de ideale kandidaat? Dan ga je in maart 7 weken op wereldreis. De reis bestaat uit 6 ontmoetingen, 6 bestemmingen en 6 Mercure-hotels wereldwijd. Eindpunt is de Bundjalung stam in Australië.

Mocht je deze reis winnen, dan ga je niet alleen op reis. Een filmcrew gaat met je mee en zal je hele reis gaan filmen.

Vanaf 20 januari kan je je filmpje hier posten: facebook.com/MercureHotels.nl

De oproep van Mercure Hotels kan je hier bekijken: http://youtu.be/QBTHjFGZ2s4

 

 

Lees ook:Droombaan in de aanbieding: 2 maanden op de motor door Europa reizen
Lees ook:Vacature: Wereldreiziger gezocht, riant salaris!
Lees ook:Skomer Island; de nieuwe best job in the world?
Lees ook:KLM en NS: Voordelig vliegen en gratis met de trein naar huis
Lees ook:Win 50.000 vliegkilometers met nieuw online ArkeFly spel

Geen reacties // Reageer