Filmpje: 1 dj, 1 drone en heel veel sneeuw

drones

DJ Coen Swijnenberg was vorige week op wintersport in de Franse Alpen. Hij had niet alleen zijn ski’s en snowboards mee, maar had ook een drone meegenomen. En deze drone is heel vaak gebruikt en het resultaat staat nu op Youtube. En dat filmpje is te mooi om niet te delen.

Coen Swijnenberg, dj van radio 3fm en bekend van de Coen en Sander Show, was op vakantie in Les Menuires en schoot mooie plaatjes op de piste en ver in de lucht. Het resultaat is prachtig, zeker met de muziek eronder. De beelden zouden niet misstaan in een wintersport-reclame. Wat een werk om te maken en wat een gesjouw met die drone, piste op en piste af. Top!

Wil je zelf ook het filmpje zien? Dat kan hier: http://youtu.be/Bq-CM9JvHF4 

Lees ook:Filmpje: Met een drone over Afrika
Lees ook:Toeristische dienst Singapore maakt slechtste promofilmpje ooit
Lees ook:Inspiratiefilmpje over IJsland inspireert reizigers tot maken zelfde soort filmpje
Lees ook:Filmpje: Zo ziet het verlaten Land van Ooit er nu uit
Lees ook:Filmpje: Reis door 12 landen binnen 6 minuten

Geen reacties // Reageer