Winactie: Win je mooiste vakantiefoto op canvas!

De winter is voorbij, de zomer komt eraan. Tijd om al die leuke (wintersport)foto’s eens allemaal uit te zoeken en in een fotoalbum te plakken. Maar wat nou als je een (vakantie)foto hebt die je heel dierbaar is? Stop je die dan in dat fotoalbum of wil je die liever aan de muur hangen, zodat je er altijd even naar kan kijken en terug kan denken aan die mooie vakantie of andere dierbare tijd? Dan heb ik nu wat leuks voor je, ik mag namelijk een canvasdoek van 70 bij 50 centimeter weggeven. Hoe leuk is dat!?

Shoptegoed

Ik mag nu, samen met Digitransfer, een shoptegoed van 30 euro weggeven. Daar kun je dus een canvasdoek voor krijgen, maar je kan er ook voor kiezen om een t-shirt te bedrukken, een vlag of een leuke spandoek (of 2) te maken. Alles kan, als je wint is het jouw feestje en mag je zelf weten waar je die 30 euro aan besteed.

Digitransfer

Digitransfer is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedrukken van textiel, vlaggen, posters en dus ook canvasdoeken. De belangrijkste kenmerken van het bedrijf zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, service, korte levertijden en lage prijzen. Ben je benieuwd wat je allemaal kan bestellen bij Digitransfer? Dat kan je op deze site bekijken: digitransfer.info.

Prijsvraag

Nu vraag je je misschien af hoe je dit shoptegoed kan winnen? Dat is vrij simpel. Onder dit bericht kun je reageren. Laat mij weten tijdens welke reis je die ene mooie foto maakte en wie weet win jij wel dat shoptegoed! En het leuke is, iedereen mag meedoen met deze winactie. Veel succes! De actie is inmiddels afgelopen en de winnaar is bekend. Iedereen bedankt voor het meedoen.

 

Lees ook:Winactie: Win je favoriete vakantiefoto op canvas!
Lees ook:11-12 maart: Win een gratis week camperhuur bij Noorderzon Campers
Lees ook:What’s in a name? Win een Dreamliner met jouw naam erop
Lees ook:Instagramfoto’s op vliegtuig gedrukt
Lees ook:Een verkeersknooppunt in de knoop

Geen reacties // Reageer