Op reis met Geraldine: Deelnemers 3 op Reis Backpack bekend

In januari plaatste BNN een oproep op de site van 3 op Reis. De omroep zocht namelijk 18 deelnemers die deze lente samen met Geraldine Kemper en Jan Versteegh op reis wilden gaan. De omroep werd overspoeld met aanmeldingen en heeft de 18 gelukkigen nu uitgekozen.

Jan Versteegh en Geraldine Kemper reizen in 40 dagen van Amsterdam naar Athene. Zij bezoeken de mooiste plekken, slapen op bijzondere locaties en gaan op de gekste manieren de grens over. En dat allemaal met alleen maar met een backpack op de rug en een klein budget. Zij gaan niet alleen op reis, zij zochten 18 reismaatjes die er altijd al van hebben gedroomd om een eigen reisprogramma te maken.

Elk maatje mag 4 dagen mee op reis, ze moeten regelmatig een vlog (videoblog) maken, sjouwen met zware spullen en allerlei dingen regelen. En dat doen ze niet alleen voor de lol, ze kunnen er ook nog iets mee winnen. De 4 populairste vloggers mogen aan het einde van het seizoen samen met Geraldine en Jan een hele aflevering op een droombestemming presenteren. De vlogger met de meeste stemmen mag volgend seizoen in het grote 3 op Reis een item voor z’n rekening nemen! En wie wil dat nou niet?

Een heleboel mensen dus. BNN kreeg meer dan 1000 aanmeldingen en moesten uit al die aanmeldingen de 18 kandidaten kiezen. Via speciale castingdagen heeft BNN de 18 geluksvogels geselecteerd, die kans maken op dat eigen item in 3 op Reis. En ook jij kan bepalen wie er wint. Je kan ze namelijk altijd volgen, via Instagram, Youtube, twitter, Facebook, de vloggers zijn overal. Ze nemen je mee en jij kan op ze stemmen.

De vloggers en de presentatoren gaan op 12 april al op reis, zij starten in Amsterdam. Het verslag van de reis zie je vanaf 1 juni op een tv bij jou in de buurt. Ben je benieuwd wie de vloggers zijn? Je kan de deelnemers op deze site eens goed bekijken: backpack.bnn.nl

3 op Reis Backpach, vanaf 1 juni op NPO 3

Lees ook:Vanaf maandag op tv: 3 op Reis Backpack
Lees ook:Op reis met BNN en Geraldine: Geef je op voor 3 op Reis Backpack
Lees ook:Nieuw op tv: Jan versus Geraldine in Zuid-Afrika
Lees ook:Nieuw bij ANWB: Kamperen combineren met cruisevakantie
Lees ook:Vertel wat jij meeneemt op vakantie en win een koffer van Bagageonline.nl!

Geen reacties // Reageer