Alleen bij Airbnb: Win een overnachting in een drijvend hotel op de Thames

Kon je eerder al een overnachting in een vliegtuig van KLM en in een skilift winnen, nu heeft Airbnb weer iets leuks voor je in de aanbieding. Je kan namelijk een overnachting in een drijvend hotel winnen. En dat hotel drijft niet ergens op het Sneekermeer, maar ligt in de Thames, in hartje Londen.

Londen

Het hotel, of eigenlijks huisje, valt lekker op in het water. Het huisje is namelijk helemaal blauw geschilderd. Het huis heeft 2 slaapkamers, een woonkamer en zelf een kleine tuin. En de hond kan mee, want de tuin beschikt over een hondenkennel en een appelboom. En naast een gratis overnachting, hoort natuurlijk ook een gratis diner, inclusief champagne. Het diner zal bereid worden door een echte chef-kok met Michelinster. En het andere eten en drinken is ook gratis.

A night at…

Deze prijs hoort bij A Night At.. Een campagne van Airbnb. Met deze campagne wil Airbnb ontoegankelijke plekken overal ter wereld omtoveren tot eenmalige accommodaties. Zo kon je al een overnachting winnen in Galerie Lafayette in Parijs, een IKEA-vestiging in Australië en een overnachting in een vliegtuig van KLM.

Winnen

Ben je gek op Londen en wil je graag gratis in dit bijzondere huisje overnachten? Dat kan! Ga dan naar deze site: Airbnb.com en klik op winnen. OZ eenvoudig is het. Meedoen kan nog tot en met 20 mei en dat is morgen al. En heb je gewonnen, dan ga je op 22 mei in dit huisje overnachten. De reis naar Londen moet je alleen wel zelf betalen.

Waarschuwing

En nog wel even een waarschuwing: Je mag niet zwemmen in de Thames, geen feestjes geven in dit drijvende huis en je mag ook niet roken. Ook mag je geen piraatje spelen en geen andere boten overnemen. Wat je wel mag? Vooral genieten tijdens dit bijzondere logeerpartijtje.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan dit filmpje eens: https://youtu.be/ATa7HBwakRY 

 

Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een drijvend hotel in het Great Barrier Reef
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een nachtje slapen tussen de haaien
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in de Catacomben van Parijs
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een echte LEGO-kamer
Lees ook:Actie KLM en Airbnb: Airbnb-tegoed bij je boeking

Geen reacties // Reageer