Disney World verbiedt selfiestokken in de achtbaan

Mocht je eerder al niet meer met je selfiestick het museum in, nu mag je de stick ook (deels) niet meer bij je hebben als je een bezoekje brengt aan Disney World in het altijd zonnige Florida.

Je mag nog wel met je stok het park in, maar als de achtbanen in gaat, dan moet dat voortaan zonder selfiestick. De stok voor mobiele telefoons heeft op de Thunder Mountain-achtbaan al tot verschillende incidenten geleid. Volgens Disney is het onveilig om met een uitgeschoven stok van een meter in te stappen. De attractie is in de afgelopen maanden namelijk verschillende keren stilgezet om incidenten met deze stokken.

Het verbod is al een tijdje geleden ingevoerd, medewerkers wijzen passagiers van de achtbanen erop dat ze de stick niet mee mogen nemen. Maar daar lieten de passagiers zich niet door tegenhouden en smokkelde het ding gewoon mee de achtbaan in, met alle gevolgen van dien. Disney World heeft nu No Selfie Sticks-bordjes opgehangen bij de Thunder Mountain Railroad en hoop dat de gasten zich daaraan houden.

Ikzelf vraag mij dan weer af op hoe je dat wilt doen, zo’n selfiestick meenemen in een achtbaan die over de kop gaat en hem dan nog niet verliezen. Dan zitten die telefoons wel heel vast op die stick. Ik zou het niet durven, maar ja, ik zit altijd met mijn ogen dicht in de achtbaan, als ik er al in durf.

Bron: AD.nl 

 

Lees ook:Disney verbiedt selfiesticks in alle parken
Lees ook:Vanaf 1 juli: Selfiesticks verboden in attracties Disneyland Parijs
Lees ook:Festivals verbieden selfiestick
Lees ook:Europa-Park in Duitsland verbiedt selfiesticks in attracties
Lees ook:Selfiestick verboden in musea en attracties

Geen reacties // Reageer