Mooi: Schildpad geeft rondleiding door Great Barrier Reef

Ben jij een groot liefhebber van duiken? En staat het Great Barrier Reef bij Australië ook op je verlanglijstje? Je kan nu alvast wat voorpret beleven. Het Wereld Natuur Fonds heeft namelijk een camera vastgebonden op de rug van een zeeschildpad. En dat filmpje is te mooi om niet te delen.

In dit prachtige filmpje gaat de schildpad op pad en legt deze mooie onderwaterwereld vast. Het WWF probeert met dit project na te gaan hoe schildpadden zich gedragen in en rondom het rif. Ook wil het Fonds de problemen rond het rif aankaarten. Het Great Barrier Reef voor de kust van Australië wordt namelijk zwaar bedreigd door vervuiling en klimaatopwarming,

Wil je het filmpje zelf ook bekijken? Dat kan hier: https://youtu.be/2I6hDqCrI9o

Lees ook:Great Barrier Reef verliest wellicht UNESCO-status
Lees ook:Vrees voor milieuramp Great Barrier Reef in Australie
Lees ook:Koraal bij Australië in 27 jaar gehalveerd
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een drijvend hotel in het Great Barrier Reef
Lees ook:Aruba maakt rif en stranden schoon

Geen reacties // Reageer