Filmpje: De wereld rond in 5 minuten

Kien Lam woont in San Francisco en is een echte wereldreiziger. Maar Kien is meer dan dat, hij is ook nog eens fotograaf, verhalenverteller en maakt de mooiste foto’s tijdens zijn reizen. In januari had Kiem een timelapse op Youtube gezet. Ik deelde hem op deze blog, maar ik deel hem nu nog een keer, gewoon, omdat het zo’n mooie timelapse is.

Kien Lam is 343 dagen op reis geweest, is in 15 landen geweest en heeft daar 6,237 foto’s gemaakt. Van die foto’s heeft hij een timelapse gemaakt en dat is echt om te smullen. Wedden dat, als jij het filmpje gezien hebt, je ook direct een reis wilt boeken?

De timelapse kun je hier bekijken: http://youtu.be/UGnrT0F-Igs Veel plezier!

Wil jij Kien Lam volgen en ben je benieuwd waar hij nu is? Kien heeft een eigen site en die kan je hier vinden: whereandwander.com

Lees ook:Filmpje: De wereld rond in 5 minuten
Lees ook:Filmpje: Rondreis van 3 jaar door 60 landen binnen 4 minuten
Lees ook:Timelapse: Zo mooi is Nederland
Lees ook:(Filmpje) Zo mooi is Costa Rica
Lees ook:Filmpje: Reis door 12 landen binnen 6 minuten

Geen reacties // Reageer