Naaktfoto’s: Maleisië opent jacht op Chinese toeristen

Bron: Facebook

Ophef in Maleisië! Er zijn weer naaktfoto’s opgedoken van toeristen, Chinezen dit keer, en de Maleisische autoriteiten zijn nu druk op zoek naar deze ‘criminelen.’

De politie kwam de toeristen op het spoor door foto’s die op Facebook waren geplaatst. Op een van de foto’s staan vier personen in hun blootje. Op een andere foto zijn vier vrouwen te zien die met hun rug naar de camera staan te zwaaien met hun bikinitops. De beelden zijn hoogstwaarschijnlijk geschoten in Semporna, in het oosten van Maleisisch Borneo.

Afgelopen juni stond het land ook al op zijn achterste benen. Er verschenen toen naaktfoto’s van 10 toeristen op social media. De toeristen, waar ook een Nederlander bij was, stonden poedelnaakt op een berg en Maleisië was woest. Zij vonden dit heiligschennis en zijn ook erg streng als het gaat om naaktfoto’s. Het mag gewoon niet en de autoriteiten gingen op zoek naar de daders. De politie vond 4 toeristen en gooiden ze in de cel. 3 dagen later mochten de blootlopers weer naar huis, maar zijn niet meer welkom in het land.

De politie is nu, samen met Interpol en de Maleisische Dienst Vreemdelingenzaken, op zoek naar de daders. De blote toeristen zijn tot nu toe spoorloos. Of ze hebben kleren aan en zijn ineens onherkenbaar geworden, dat kan ook.

 

Lees ook:Heiligschennis: Strippende toeristen in Maleisië weer vrijgelaten
Lees ook:Heiligschennis: Naakte Nederlandse toerist opgepakt in Maleisië
Lees ook:Maleisië richt zijn pijlen op toerisme
Lees ook:Na aanslag op toeristenhotels: Reisadvies Tunesië niet gewijzigd
Lees ook:Toeristen gedood in Jemen

Geen reacties // Reageer