TicketSpy op zoek naar Special X-Mas Reporter New York

Ben je gek op kerst en gek op reizen? En kan je een beetje schrijven? Dan heeft website TicketSpy een leuk baantje voor je in de aanbieding. De website is namelijk op zoek naar een Special X-Mas Reporter die de kerstsfeer in New York wil proeven. En dat allemaal gratis en voor niks.

Kun jij bloggen, foto’s maken en een filmpje schieten? Vind je het leuk om lezers te entertainen met je verhalen en beelden? Dan is dit je kans! Laat TicketSpy via deze link weten waarom juist jij DE Special X-mas Reporter bent. Of laat een reactie achter op Facebook. Vertel vooral wat jij de lezers wilt laten zien van New York.

De winnaar mag 5 dagen naar New York met twee personen en ontvangt 2 vliegtickets plus hotelovernachtingen in Manhattan. De winnaar zal door TicketSpy worden gekozen uit alle deelnemers. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via e-mail, Facebook of een bericht via TicketSpy.nl. In New York ga jij op zoek naar verhalen, maak je filmpjes en foto’s en deelt dit met TicketSpy. Op 23 november is de winnaar bekend.

Ben jij de winnaar, dan vlieg je op 6 december naar New York. Op 10 december vertrek je weer naar huis. Veel succes en wie weet mag jij wel naar New York.

 

 

 

Lees ook:Onhandige reporter sloopt Toren van Pisa (filmpje)
Lees ook:Waarbenjij.nu krijgt nieuwe lay-out
Lees ook:Winnaars Travvies bekend
Lees ook:Italie actie bij Air Berlin, tot 30% korting op vliegtickets
Lees ook:Oproepje: Blue Circle zoekt gezinnen die bijna op vakantie gaan

Geen reacties // Reageer