(Filmpje) United Airlines legt even uit hoe je een stroopwafel eet

De grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld, United Airlines, gaat op de Hollandse tour. Vanaf februari deelt United gratis snacks uit tijdens de ochtendvluchten. En daar hoort natuurlijk ook een stroopwafel bij. Maar hoe eet je deze nu op? United legt het in een filmpje even haarfijn uit.

Met stroopwafels en andere gratis snacks wil United tegemoet komen aan de wensen van passagiers. De nieuwe topman Oscar Munoz hoopt de maatschappij zo aantrekkelijker maken in de concurrentieslag met Delta en American Airlines.

United Airlines laat in een officiële verklaring weten dat de stroopwafel een echte ontbijtsnack is, perfect voor bij de koffie of thee. De stroopwafels worden uitgedeeld tot 09.45 uur op de vluchten in Noord-Amerika en de meeste vluchten in Zuid-Amerika. Na 09.45 uur krijgen passagiers vanaf februari gratis pretzels en Aziatische snacks voor en in hun kiezen.

Maar hoe eet je deze stroopwafel nu? Voor passagiers die niet weten hoe ze de koek op mogen eten, heeft United een instructiefilmpje van 2 minuten gemaakt. Wil jij nu ook weten hoe je een stroopwafel moet eten, dat kun je in dit filmpje eens goed bekijken!

United werkt hiervoor samen met Daelmans, die als sinds 1909 miljoenen stroopwafels per dag bakt. Daelmans is blij met de order.

Lees ook:Japan Airlines serveert eten van KFC tijdens vluchten
Lees ook:Boze passagier schrijft regelrechte hit (video)
Lees ook:Goedkoop vliegen? Amerikanen introduceren Basic Class
Lees ook:BA schrapt maaltijden tijdens vlucht
Lees ook:United Airlines en Continental Airlines samen verder

Geen reacties // Reageer