(Filmpje) Zo mooi is Costa Rica

Ik zat vandaag filmpjes te kijken op Youtube, wat moet je anders doen op 3e Kerstdag, en kwam toen een schitterend filmpje tegen van en over Costa Rica. En dat filmpje is te mooi om niet te delen.

Het filmpje is van Costa Rica Tourism Board en is, 1 jaar geleden alm eigenlijks gemaakt voor al die Amerikanen die maar door blijven werken en niks doen met hun vakantiedagen. Ze maken lange dagen, raken overwerkt en komen ten slotte met een burn-out thuis te zitten. Costa Rica heeft nu, samen met de dieren van het land, een filmpje gemaakt om ze over te halen toch op vakantie te gaan en dan natuurlijk het liefst naar Costa Rica. Het filmpje slaat natuurlijk niet alleen op Amerika, wij mogen ook wel eens wat vaker op vakantie. Toch?

Stiekem is het natuurlijk gewoon reclame voor het land, maar dit swingende filmpje is te leuk om te laten liggen! Zelf het filmpje ook eens bekijken? Dat kan hier: https://youtu.be/YM4kdy39ZIY Oh en vergeet het geluid niet aan te doen!

En ben je nu enthousiast geworden en wil je direct een vakantie/rondreis boeken? Dat kan, via TUI of Fox!

 

Lees ook:Top 3 verre vakantiebestemmingen 2011 voor een rondreis. Waar moet je zijn! Cuba, Costa Rica en Marokko
Lees ook:Costa Rica rondreizen – Costa Rica avontuurlijke reizen – Costa Rica groepsreizen – Costa Rica singlereizen – Costa Rica Singlereis Costa Rica groepsreis
Lees ook:Op vakantie naar Costa Rica? Toeristenvisum niet altijd 90 dagen geldig
Lees ook:Groepsreizen Costa Rica & panama Singlereizen Costa Rica & Panama Rondreizen Costa Rica & Panama
Lees ook:Groepsreizen Costa Rica & Nicaragua Singlereizen Costa Rica & Nicaragua Rondreis Costa Rica & Nicaragua

Geen reacties // Reageer