Droombaan in de aanbieding: Gratis als Snapchatter op wereldreis met WOW Air

Zit jij de hele dag op Snapchat en ben jij een echte Snapchatter? En wil jij graag meer van de wereld zien, maar laat je portemonnee dat even niet toe? Geen paniek, want Wow Air is nu op zoek naar 4 Snapchatters die gratis en voor niks de wereld over willen reizen.

De IJslandse airline is op zoek naar 4 leuke, creatieve, grappige en interessante mensen die het leuk vinden om voor WOW Air gratis en voor niets op reis te gaan en hun reis willen delen op Snapchat. De 4 zogeheten Snaptravelers nemen de Snapchat van WOW Air over, maken foto’s en delen al hun avonturen op Snapchat.

Elke Snaptraveler gaat tussen juni en augustus naar 4 verschillende bestemmingen en gaat de stad, omgeving en het land verkennen. Ondertussen maken ze zoveel mogelijk leuke foto’s en delen dit met de wereld. De 4 (duurzame) reizen duren steeds 3 tot 8 dagen en echt alles, maar dan ook alles is gratis.

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen met deze wedstrijd? Aanmelden kan nog tot 8 mei. Om kans te maken op deze gratis reizen, moet je een snapchat-verhaal van 2 minuten maken, deze opslaan op je telefoon en het verhaal uploaden op deze pagina. Op 17 mei maakt WOW Air de 4 winnaars bekend.

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan deze leuke oproep van WOW Air: https://youtu.be/mmJl0hvFiMI

 

Lees ook:Oproep Caravanity: Ga mee op pad voor het derde Caravanity boek
Lees ook:Belvilla zoekt testers voor nieuwe Sea Lodges in Bloemendaal
Lees ook:Testrijders gezocht: Gratis met de iDBUS naar Londen of Parijs
Lees ook:What’s in a name? Win een Dreamliner met jouw naam erop
Lees ook:See your city: New York lanceert nieuwe campagne

1 Reacties // Reageer

One thought on “Droombaan in de aanbieding: Gratis als Snapchatter op wereldreis met WOW Air

  1. ella

    ik wil meedoen met snapchat

      /  

Comments are closed.