Voor de (luie) vakantieganger: Crowdfundingsactie voor zelfrijdende koffer

Ben je het gesjouw met je handbagage ook zo zat? Heb je wel wieltjes onder je koffer, maar zijn deze altijd stuk? Dan is er nu iets nieuws op de markt waar je vast heel blij van gaat worden. Modobag is de eerste zelfrijdende koffer ter wereld.

De Modobag lijkt op het eerste gezicht een normale koffer, maar zit vol technische snufjes en gadgets. Zo raak je de koffer nooit meer kwijt dankzij de GPS-tracking, is het mogelijk om je telefoon en laptop via je koffer op te laden en zit er een motor in de koffer, zodat de koffer zelf kan rijden. De Modobag heeft een snelheid van 12 kilometer per uur en het mooiste is, de koffer is sterk genoeg om op te gaan zitten. Zo ben je dus in recordtempo bij de gate.

De koffer is nog niet op de markt, het bedrijf achter de koffer heeft een crowdfundingsactie opgestart. Het doel van de actie was om een startkapitaal van 50.000 dollar op te halen, maar de teller staat nu al op 160.000 dollar. Die koffer komt er dus en dan kan jij mooi over de luchthaven racen en ben je nooit meer te laat. De koffer kost alleen een paar duiten, voor 900 euro is hij straks van jou. De verkoop start als het goed is in 2017.

Wil jij nou ook nog meedoen met de crowdfundingsactie? Dat kan via deze link. Benieuwd naar beelden van de Modobag? Dat kan je hier bekijken: https://youtu.be/ABV610n-Rxs

Lees ook:Luxe backpacken: crowdfundingsactie voor iBackPack
Lees ook:Bluesmart: De slimme trolleykoffer
Lees ook:Erben Wennemars neemt koffer Maxima mee naar huis
Lees ook:Goedkoper vliegticket, maar wel betalen per koffer
Lees ook:Koffer kwijt? Dit moet je doen!

Geen reacties // Reageer