Op Safari met Staatsbosbeheer: Ontdek de Grote Vijf van Nederland

Ben jij gek op safari’s, avontuurlijke reizen en spot jij graag The Big Five in Afrika? Je hoeft niet helemaal naar Afrika te reizen om wilde dieren te spotten, dat kan namelijk ook gewoon in Nederland. National Geographic Geo en Staatsbosbeheer gaan namelijk op safari om de Grote Vijf van Nederland te spotten en ook jij kan mee op deze exclusieve excursies.

Staatsbosbeheer heeft speciaal voor National Geographic een reeks exclusieve excursies opgezet. Je ontvangt fotografietips bij inschrijving om zo ook deel te kunnen nemen aan de foto-opdracht ‘De Grote Vijf’.

Ga samen met een boswachter van Staatsbosbeheer op zoek naar Nederlands ‘Grote Vijf’: bever, wild zwijn, edelhert, ree, zeehond. Onderweg laat de boswachter je zien waar en hoe het dier leeft en hoe je zijn sporen herkent. Een tocht langs plekken waar je normaal niet komt.

Bij deze excursie is vervoer op locatie inbegrepen, evenals een versnapering en een echt wild paspoort. Het programma duurt ongeveer vier uur. De safari is zowel voor kinderen als volwassenen een onvergetelijke belevenis. Bekijk hieronder alle safari’s met data en locaties. Schrijf je nu in, vol=vol. De belangstelling is groot, dus is het helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de safari naar het Edelhert en de safari naar de Bever. Wel is het nog mogelijk om je in te schrijven voor de andere safari’s en zij vinden plaats op de volgende data:

Op safari naar de bever: 17 augustus Almeerderhout
Op safari naar het wilde zwijn: 21 oktober op de Veluwe
Op safari naar de ree: 22 oktober Almeerderhout

Ben je enthousiast geworden en wil jij je inschrijven voor deze spannende safari’s? Dat kan via deze link.

 

Lees ook:Safarisharing: Website betaalbare vakanties naar Afrika gelanceerd
Lees ook:Malawi nummer 1 van landen die je moet bezoeken in 2013
Lees ook:Droombaan op een onbewoond eiland?
Lees ook:Staatsbosbeheer verwelkomt campers op kampeerterreinen
Lees ook:Kamperen op een vlot in Flevoland

Geen reacties // Reageer