Vlogcontest: Win een jaar lang gratis citytrips en vloggen voor WeFlyCheap!

cheap

Kan jij goed vloggen en ben je gek op reizen? En ga je dan het liefst op citytrip naar Berlijn of misschien wel Lissabon? Dan heb ik een leuk nieuwtje voor je, want dat kan je namelijk een jaar lang gratis en voor niks doen. Enthousiast geworden? Doe dan mee met de vlogcontest van WeFlyCheap.

De prijs bestaat uit 5 stedentrips, elk ter waarde van €150 voor één persoon. De stedentrip omvat vlucht en hotel. De overige kosten worden niet vergoed. De totaalprijs van de actie is €750. De prijs is voor 1 persoon, je gaat dus alleen, samen met je camera, op reis.

Enthousiast geworden en wil je meedoen aan deze vlogcontest? Dit moet je doen!

  1. Deel jouw zomervakantievlog (waarin je WeFlyCheap benoemt op jouw eigen creatieve manier) van maximaal 5 minuten via [email protected]
  2. Doe dit vóór 11 september 2016
  3. Weflycheap kiest de 5 leukste vlogs die doorgaan naar de tweede ronde om kans te maken op een jaar lang gratis citytrips!

Na het insturen van een vakantievlog worden er door WeFlyCheap 5 winnaars gekozen. Na deze fase moeten de 5 winnaars hun creativiteit laten zien in Nederland. Door een stad naar keuze te promoten op een creatieve manier én WeFlyCheap te benoemen. Hieruit wordt één definitieve winnaar gekozen die een jaar lang gratis op citytrip mag. De winnaar wordt gekozen door het publiek van WeFlyCheap. Delen op eigen Social Media is meer winkans.

Wil je meer weten over deze vlogcontest? Dan kan je hier lezen. Veel succes en wie weet mag jij wel gratis op citytrip!

 

Lees ook:Winnaars Travvies bekend
Lees ook:The Road To Robinson: RTL zoekt avonturiers voor unieke reis
Lees ook:Win 1 jaar gratis vliegen bij Transavia.com
Lees ook:Testrijders gezocht: Gratis met de iDBUS naar Londen of Parijs
Lees ook:TicketSpy op zoek naar Special X-Mas Reporter New York

Geen reacties // Reageer