Bluesmart: De slimme trolleykoffer

bluesmart

Reizen heeft zo zijn voor- en nadelen. Reizen is leuk, maar als je lang op reis gaat, moet er natuurlijk ook een koffer mee. En dat gezeul met koffers, daar maak je niemand blij mee. Gelukkig hebben de koffers nu wieltjes en dat maakt het allemaal wat gemakkelijk. Een Amerikaans bedrijf wil het nu nog makkelijker maken en bedacht de Bluesmart.

De Bluesmart is een slimme koffer, een koffer vol met technische hoogstandjes. Zo heeft de koffer een interne weegschaal, een batterij die je telefoon kan opladen en een volgsysteem. Is je koffer kwijt, dan kan jij hem terugvinden. Bluesmart heeft ook sensoren die weer verbonden zijn met een app op je telefoon. Is je koffer gejat of is hebben de bagagemedewerkers hem laten verdwijnen, dan gaat de koffer automatisch op slot als de afstand tussen koffer en telefoon te groot wordt.

Ook onhandig, die kleine sleuteltjes van je koffer of de code. Met de Bluesmart hoef je die code niet meer te onthouden, je kunt de koffer nu eenvoudig weer openen met behulp van die app.

De Bluesmart is nog in ontwikkeling. Het bedrijf achter de Bluesmart is Indiegogo en werkt met crowdfunding. Via een campagne heeft het bedrijf nu al 1,3 miljoen dollar opgehaald. Wanneer de slimme koffer op de markt komt, is niet bekend. De prijs is wel bekend en die liegt er niet om, de prijs zal zo’n 360 euro zijn. Maar dan heb je wel wat.

Bron: AD.nl / Indiegogo.com

Lees ook:Eviate eTrack: Nooit meer je koffer kwijtraken dankzij deze nieuwe gadget
Lees ook:Proef: PostNL gaat koffers inchecken op Schiphol
Lees ook:Voor de (luie) vakantieganger: Crowdfundingsactie voor zelfrijdende koffer
Lees ook:Filmpje: Wat gebeurt er met je koffer op Schiphol?
Lees ook:Vertel wat jij meeneemt op vakantie en win een koffer van Bagageonline.nl!

Geen reacties // Reageer