App Campercontact wint Campermarkt Award

De app Campercontact is in de prijzen gevallen. De app heeft de Campermarkt Award gewonnen. De uitreiking vond afgelopen woensdag plaats op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg.

De jury noemt de klantvriendelijkheid van de app van de NKC een voorbeeld voor de recreatiesector. ”De navigatie gaat heel intuïtief en gebruikers zien op verschillende manieren hoe een camperplaats gewaardeerd wordt: door een rapportcijfer en door reviews van camperaars die de locatie eerder bezochten”, aldus juryvoorzitter Hans van Leeuwen.

Ook voor ondernemers zijn er kansen. Door het grote bereik van de app (280.000 downloads) komen locaties onder de aandacht bij een groot publiek. Uit de inzendingen kozen de juryleden hun persoonlijke top 3, wat leidde tot een shortlist. Ieder jurylid koos hieruit één favoriet en verdedigde deze keuze in de discussies die uiteindelijk de podiumplaatsen bepaalden.

Het zilver was voor website Goboony, Camperplaats Maastricht ging er met de 3e prijs vandoor.

Over de app
Met de Campercontact-app heb je informatie over meer dan 19.000 camperlocaties in 39 landen altijd binnen handbereik. De app is gevuld met gedetailleerde informatie over camperplaatsen, serviceplaatsen en campervriendelijke campings. Gebruikers kunnen actief een bijdrage leveren door nieuwe camperlocaties, foto’s en beoordelingen aan de app toe te voegen.

Ook kunnen camperbezitters, met behulp van navigatiesoftware op hun smartphone of tablet, routes naar camperplaatsen bepalen en de locatie markeren waar ze hun camper geparkeerd hebben. Het voordeel is dat de app ook functioneert als je offline bent.

De app is zowel voor Android als iOS beschikbaar. Weet je niet of deze app wel wat voor jou is, dan kun je deze eerst testen, gratis en voor niks. Is de app voor jou geschikt, dan kun je de volledige versie aanschaffen. De app kost €5,99 per jaar, maar als je lid bent van NKC, dan is deze geheel gratis.

Wil je de app downloaden? Dan kan. Heb je Apple, dan gebruik je deze link. Heb je Android, dan kun je de app via deze link ophalen.

Lees ook:App Campercontact vernieuwd
Lees ook:Miljoen bezoekers voor site Campercontact
Lees ook:Camperpark Kuikhorne Camperlocatie van het jaar
Lees ook:17-19 maart: CamperExpo Voorjaar Houten
Lees ook:Camperplaats Stoutenburght in Blesdijke beste camperlocatie van 2017

Geen reacties // Reageer