21-26 januari: De Caravana in Leeuwarden

caravana2016

Heb je nog geen plannen voor volgende week? Dan heb ik een leuke tip voor je! Het is wel een eindje rijden, maar dan heb je ook wat. Vanaf volgende week donderdag giet it wer oan: De Caravana in Leeuwarden.

Van donderdag 21 t/m dinsdag 26 januari 2016 beleef je de ultieme kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden. De Caravana is de grootste kampeerbeurs van Nederland. In 5 hallen kom je 400 exposanten tegen en kan je 200 campings, 150 caravans en 200 campers bewonderen. Nergens anders in Europa komen zo veel campings, VVV’s en recreatieparken bij elkaar om bezoekers de sfeer van het kamperen te laten proeven en de mooiste plekken van Europa te laten zien.

Thema: ‘Droom verder’
Onder het thema ‘Droom verder’ stimuleert de Caravana 2016 zijn bezoekers om weg te dromen bij alles wat de grootste kampeerbeurs van Nederland te bieden heeft. Zo is er het Droomplein: een nieuw plein met campings, accessoires en kampeermiddelen om bij weg te dromen. De Droomvlucht is een route die de bezoeker langs alle grote publiekstrekkers brengt.

Drie wedstrijden
In het kader van drie verschillende wedstrijden is er veel innovatie te zien op de Caravana 2016. Het gaat hierbij om de ontwerpwedstrijd voor studenten ‘Het kampeermiddel van de toekomst’, de Caravan en Camper van het Jaar op initiatief van de ANWB Kampeer & Caravan Kampioen en de NKC kampeerauto van het jaar verkiezing.

Femke Beekink, organisator van Caravana 2016: “Elk jaar mogen wij onze bezoekers de prachtigste primeurs en noviteiten laten zien. We vinden het belangrijk dat Caravana zowel herkenning als verrassing biedt en nooit stilstaat. Dat onze exposanten Caravana uitkiezen om hun innovaties te presenteren, zegt iets over de populariteit van onze kampeerbeurs. Daar zijn we trots op.”

Donderdag, zaterdag, zondag en maandag is de Caravana geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag is de Beurs langer open, tot 21.00 uur. En op de slotdag, dinsdag, zal de tent om 17.00 uur sluiten.

De Caravana, de grootste kampeerbeurs van Nederland.

Lees ook:Caravana 2016 bijna volgeboekt
Lees ook:Uittip: Caravana in Leeuwarden
Lees ook:Thema Caravana 2017: Proef de vrijheid
Lees ook:22 – 27 januari: De Caravana in Leeuwarden
Lees ook:Thema Caravana 2016: Droom verder

Geen reacties // Reageer