Vakantiehulp: ANWB lanceert handige app voor hulp tijdens vakantie

vakantiehulp

In het buitenland is alles nèt even anders. Tanken in Italië, milieuzones in Duitsland, het alarmnummer in Ierland… Met de ANWB Vakantiehulp app vind je grotendeels offline snel antwoord op de meest gestelde vakantievragen. Gebruik ‘m voor vertrek én op je bestemming.

Alle informatie van 43 landen is overzichtelijk op een rij gezet en grotendeels offline beschikbaar. De ANWB Vakantiehulp app biedt ANWB-leden uitgebreide hulp op reis in Europa: praktische informatie en handige tips in de voorbereiding, onderweg en voor je bestemming.

Stel je vakantieland in en bekijk alle relevante lokale informatie en hoe te handelen bij diverse weg- en pechsituaties. En als het nodig is, dan bel je vanuit de app direct met de ANWB Alarmcentrale of met een lokale hulpdienst (politie, bandweer, ambulance). De app toont daarbij je GPS locatie op je scherm.

De ANWB Vakantiehulp app bevat veel vertrouwde ANWB informatie en nieuwe functies, gebundeld in één handige gratis app. Informatie over 43 vakantielanden, denk bijvoorbeeld aan lokale verkeersregels en verkeersinformatie, wat je wettelijk bij je moet hebben in de auto, reisnieuws, een (medische) taalgids, juridisch advies en tips hoe te handelen bij diverse noodsituaties in het buitenland. De app is grotendeels zonder internetverbinding te gebruiken, dus overal beschikbaar en geen onnodige kosten voor dataverbruik.

Om gebruik te kunnen maken van de app moet je lid zijn van ANWB en een Mijn ANWB account hebben. Heb je nog geen Mijn ANWB account, dan kun je deze gemakkelijk aanmaken via de app.

De app kun je vinden in de App Store of Google Play Store.

 

Lees ook:Columbus schept orde in de internet-jungle
Lees ook:Volgtip voor Twitter
Lees ook:Souvenirs op vakantie. Is dit OK of niet? Gebruik de Ok App van de Douane
Lees ook:App In Nood
Lees ook:Komend weekend ANWB Kampeerdagen

Geen reacties // Reageer