App Campercontact vernieuwd

campercontact

De app Campercontact heeft een aantal nieuwe functionaliteiten. De belangrijkste is het online vertalen van de beoordelingen, waardoor de app gebruiksvriendelijker wordt.

Zodra de vertalingen zijn opgehaald, kan de gebruiker makkelijk schakelen tussen de twee talen.Verder kunnen gebruikers bij camperroutes een wijziging doorgeven bij een dag of een onderdeel van de dag en camperroutes updaten. Er wordt dan melding gemaakt van een nieuwe versie.

Met de Campercontact-app heb je informatie over meer dan 19.000 camperlocaties in 39 landen altijd binnen handbereik. De app is gevuld met gedetailleerde informatie over camperplaatsen, serviceplaatsen en campervriendelijke campings. Gebruikers kunnen actief een bijdrage leveren door nieuwe camperlocaties, foto’s en beoordelingen aan de app toe te voegen.

Ook kunnen camperbezitters, met behulp van navigatiesoftware op hun smartphone of tablet, routes naar camperplaatsen bepalen en de locatie markeren waar ze hun camper geparkeerd hebben. Het voordeel is dat de app ook functioneert als je offline bent.

De app is zowel voor Android als iOS beschikbaar. Weet je niet of deze app wel wat voor jou is, dan kun je deze eerst testen, gratis en voor niks. Is de app voor jou geschikt, dan kun je de volledige versie aanschaffen. De app kost €5,99 per jaar, maar als je lid bent van NKC, dan is deze geheel gratis.

Wil je de app downloaden? Dan kan. Heb je Apple, dan gebruik je deze link. Heb je Android, dan kun je de app via deze link ophalen.

 

Lees ook:App Campercontact wint Campermarkt Award
Lees ook:Miljoen bezoekers voor site Campercontact
Lees ook:Nieuw bij ANWB: Het Camping Voordeel Pakket 2016
Lees ook:17-19 maart: CamperExpo Voorjaar Houten
Lees ook:Vacation Planning: Plan je gehele vakantie met 1 app

Geen reacties // Reageer