Erben Wennemars neemt koffer Maxima mee naar huis

Erben Wennemars heeft bij terugkomst uit Vancouver de koffer van prinses Máxima van de band gepakt en mee naar huis genomen. Op weg van Schiphol naar huis werd de oud-schaatser in zijn auto opgebeld door een medewerker van de luchthaven. Erben Wennemars twittert: ” bijna thuis, word ik opgebeld door iemand van schiphol met mededeling dat mijn koffer nog op de luchthaven staat.. Kan niet want koffer zit in kofferbak.. Of ik toch even wil controleren… Oeps!! Er staat HER ROYAL HIGNESS PRINCESS MAXiMA op mijn koffer”.

Wennemars ree vervolgens terug naar Schiphol om de koffer weer om te ruilen. Wennemars zou niet in de koffer hebben gekeken.

Lees ook:Minder koffers vermist
Lees ook:Mannen laten vrouwen koffer inpakken
Lees ook:Loos alarm op Eindhoven Airport
Lees ook:Medewerkster gevonden voorwerpen Schiphol aangehouden voor verduistering
Lees ook:Nooit meer iets vergeten mee te nemen op vakantie

Geen reacties // Reageer