Vlucht 666 veilig geland in HELsinki

© kos.

Afgelopen vrijdag, vrijdag de dertiende nog wel, steeg vlucht AY666 op van Kopenhagen op weg naar Helsinki. Een boeiende samenloop van omstandigheden. De passagiers, allemaal geen last van wat bijgeloof, kregen hun ticket met daarop de vluchtgegevens. Vlucht AY666, naar HEL, de afkorting in de luchtvaartwereld voor Helsinki. Het leek niemand te deren, want de vlucht was volgeboekt. Ook de piloot maakte zich nergens zorgen over. ’Ik ben niet bijgelovig’, zegt Juha-Pekka Keidasto. ‘Het is gewoon toeval dat al deze voortekenen samenvallen’. Dat de passagiers en het vliegend personeel zich geen zorgen hoefde te maken bleek later toen het vliegtuig veilig landde op de luchthaven van Helsinki.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

 

Lees ook:2011 topjaar voor Helsinki
Lees ook:Drukste dag Schiphol
Lees ook:Icelandair vliegt wel!
Lees ook:recorddrukte verwacht op Schiphol
Lees ook:Passagiers willen niet opstijgen met ‘dronken’ piloot

Geen reacties // Reageer