‘s Werelds allereerste indoor camping/hotel

In het rijtje bizarre hotels kunnen we er nu één bijschrijven waar ik eigenlijk best wel enthousiast over ben. In het Duitse Bonn is men onlangs begonnen met het Base Camp Bonn Youth Hostel; een grote loods met daarin caravans, campers, een oude trabant en trailers waarin je kunt overnachten. Kamperen, maar dan altijd droog! Het Base Camp Bonn Youth Hostel is het allereerste trailercampinghotel ter wereld. En het is allemaal ook best betaalbaar. Voor 76 euro per nacht overnacht je al in de ‘Drag Queen’(zie foto) en krijg je er nog ontbijt bij ook. En aangezien Bonn best booming is? Waar wacht je nog op?

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Hostel alleen voor vrouwen; Hostelle
Lees ook:Snelweg naar Mount Everest voor Olympische vlam
Lees ook:Appartementen checken via Wimdu
Lees ook:Hotel vernoemt suite naar trouwe gasten
Lees ook:Duurste hotelkamers ter wereld

Geen reacties // Reageer