Poezencafé in London maanden vooraf al volgeboekt

Poezenliefhebbers opgelet! In London is een café waar je onder het genot van een lekkere cappuccino of een kopje Engelse thee poezen kunt aaien en met hun kunt spelen. Het idee voor het café is over komen aaien uit, where else, Japan, waar al meer poezencafé’s zijn. Hier ontdekte men dat het aaien van poezen een ontspannende uitwerking had op de hardwerkende Japanners.

Het concept blijkt ook in London te werken als een trein. Het café is dan ook niet voor niets tot stand gekomen door middel van crowdfunding en sinds de start gaan de zaken voortreffelijk. Voor een bezoek aan Lady Dinah’s Cat Emporium moet je tegenwoordig al ruim van tevoren reserveren. Tot juni is het café al volgeboekt. En als je er dan bent dan is het natuurlijk wel net treffen of Wookie, Romeo, Bisquit of één van de andere acht katten niet net al door een andere bezoeker geaaid wordt. Mocht je niet genoeg kunnen krijgen van poezen, dan is er in het café ook een poezenshop, waar je nagelstickers en koelkastmagneten met poezen erop kunt kopen.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

 

 

 

Lees ook:Met Easyjet goedkoop naar wintersportbestemming
Lees ook:Wedstrijdje landen verzamelen
Lees ook:Travelinspiration #4 London
Lees ook:Nieuws: Een lekkere vliegreis is straks alleen voor de elite
Lees ook:Oranjecamping op prachtige locatie

Geen reacties // Reageer