Stunt van Neckermann levert 1250 stemfies op

Er waren maar tien reizen voor twee personen naar Marokko of Turkije te winnen, maar honderden mensen waagden de gok erop; zij gingen zondag in België in zwembroek naar het stemhokje om te stemmen voor de Europese verkiezingen. Om 11.00 uur konden deze mensen naar Neckermann bellen om te laten weten dat hun selfie in zwembroek inmiddels online stond op de Facebookpagina van Neckermann. Door de drukte kwamen veel mensen er niet door. Volgens een woordvoerder van Neckermann stonden er op een gegeven moment 62 mensen in de wacht. In totaal leverde de actie Neckermann ongeveer 1250 stemfies op.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Neckermann stunt met zwembroek-stemfie
Lees ook:Vakantiedrukte op de Nederlandse wegen
Lees ook:Neckermann biedt ondanks onveranderd reisadvies weer reizen aan naar Egypte
Lees ook:Zwarte zaterdag goed voor 765 kilometer file
Lees ook:Travel nu ook op Facebook!

Geen reacties // Reageer