Vader mag niet verder reizen nadat zoontje paspoort volkliederde

Ai ai ai, zo zie je maar weer: laat nooit je paspoort slingeren! Een vakantie van een Chinese familie naar Zuid-Korea is onlangs volledig in het water gevallen nadat het zoontje van het stel – vier jaar oud – het paspoort van zijn vader onder had gekliederd. De douane was not amused vanwege het feit dat de foto van de vader niet meer herkenbaar was en liet de man dan ook niet door. De vader moest in Zuid-Korea blijven en kon niet verder reizen met zijn gezin. De vader plaatste de foto als schreeuw om hulp op de social network-website Weibo met een oproep voor hulp.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Douane onderschept zelfgemaakt paspoort meisje (9) niet
Lees ook:Aziatische buurlanden overspoeld door Chinese toeristen
Lees ook:Babypaspoortfoto meer dan 8 miljoen keer bekeken
Lees ook:Douane vindt delen van aap in koffer
Lees ook:Nieuws: Voortaan sneller door de douane

Geen reacties // Reageer