Straf niet inchecken in Arriva-trein: 10 x opdrukken

Een jongen reisde vrijdagavond met een trein van Arriva tussen Zwolle en Emmen. De jongen was alleen even vergeten om in te checken en bij Ommen kwam een conducteur de coupé binnen om iedereen te controleren. De conducteur kwam bij de jongen, hoorde zijn verhaal aan en gaf hem 2 interessante opties.

De jongen moest of een boete betalen van 35 euro of hij mocht 10 keer opdrukken. De jongen koos natuurlijk voor het laatste. En dat ging hem gemakkelijk af.

Een andere jongen, Stef Hagedoorn, zat ook in de coupé, kende de jongen niet, maar besloot het hele tafereel te filmen. Tegen het AD zegt hij: ,,Er ontstond een geweldige sfeer in de trein. Ik vond het een goeie actie. De jongen ging uiteindelijk écht vrijuit.”

Het filmpje is binnen 2 dagen al 35.000 keer bekeken en ook Arriva zelf heeft het filmpje inmiddels bekeken. De vervoerder laat weten dat ze nog wel even met de conducteur gaan praten over dit voorval. ”We willen even weten wat er zich precies afspeelde, maar het leek er vriendelijk aan toe te gaan.” En dat vriendelijke, dat mag vaker gebeuren in de trein.

Bron: AD.nl 

 

Lees ook:Meivakantie: Kinderen reizen gratis in treinen en bussen Arriva
Lees ook:Meivakantie: Kinderen reizen gratis in treinen en bussen Arriva
Lees ook:Piloot zonder baan solliciteert via Youtube
Lees ook:Air New Zealand trekt instructievideo met bikinibabes terug
Lees ook:Boekenweek: Kwart miljoen Nederlanders reizen gratis met de trein

Geen reacties // Reageer