Droombaan in de aanbieding: Achtbaantester in Nederland

Ben je nog op zoek naar een leuk vakantiebaantje? Dan heb ik een leuke (acht)baan voor je in de aanbieding! Uitmetkorting.nl is namelijk op zoek naar een achtbaantester in Nederland. En wie weet is dat baantje binnenkort wel van jou!

De baan is niet nieuw, in 2013 en 2014 zocht de kortingswebsite ook al achtbaantesters, maar om bezoekers nog beter advies te geven, is de site ook dit jaar op zoek naar een geschikte kandidaat.

Wat ga je doen? Je zult alle achtbanen in de grootste pretparken van Nederland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland, gaan reviewen en ze beoordelen aan de hand van verschillende criteria. En dat doe je niet alleen, je mag ook iemand meenemen de achtbanen in. Na afloop vul je een rapport in. De ‘evaluatierapporten’ van de 7 parken worden gebruikt om bezoekers van deze site (naast het beste prijsadvies) een beter thrilladvies te kunnen geven.

Hieronder een voorbeeld van zo’n ‘werkdag’:

10.00: Aanvang bij Walibi Holland. Er staat jullie weer een lange werkdag vol verantwoordelijkheden te wachten. Jullie bespreken onder het genot van een verse bak koffie met elkaar welke achtbanen (minimaal één keer, liefst natuurlijk twee keer) getest moeten worden en hoe jullie dit gaan doen.
10.30: Jullie gaan aan de slag en lopen het park door om de verscheidene achtbanen te testen op verschillende criteria.
13.00: Tijd voor een welverdiende lunch!
14:00: De laatste paar achtbanen moeten ook nog getest worden. Het is hard werken als achtbaantester…!
15:00: Jullie hebben alle achtbanen getest en besluiten nu jullie er toch zijn om ook nog even onder andere in de Crazy River, El Rio Grande en het Reuzenrad te gaan.
17:00: Tijd voor een ijsje en suikerspin. Jullie evalueren samen wat jullie de engste en gaafste achtbanen vonden.
18:00 En weer naar huis

Dus ben jij een achtbaanfreak en een thrillseeker? Ben je gek op snelheid, avontuur en loopings? En ben je kritisch en heb je een sterke maag? En wil jij alle pretparken bij langs, elke achtbaan nauwkeurig beoordelen en voor de site schrijven? Dan is de site op zoek naar jou!

Stuur voor 1 augustus je motivatie naar [email protected] onder vermelding van achtbaantester 2015. Wat je sollicitatie in ieder geval moet bevatten is je naam, je leeftijd, en waarom we niet om jou heen kunnen als onze nieuwe achtbaantester!

Op de site staan nog een 5 andere vacatures die misschien ook wel voor jou interessant zijn. Ben je benieuwd welke dat zijn? Dat kan je hier vinden.

Lees ook:Droombaan in de aanbieding: Achtbaantester in Brits pretpark
Lees ook:Oproepje: Blue Circle zoekt gezinnen die bijna op vakantie gaan
Lees ook:Red Bull zoekt studenten voor bijzondere reis door Europa
Lees ook:Droombaan in de aanbieding: Gratis proefslapen op Ibiza
Lees ook:Disney World verbiedt selfiestokken in de achtbaan

Geen reacties // Reageer