Stewardess klust flink bij in toilet vliegtuig

Het is een taak van de stewardess om de passagiers op zijn of haar gemak te stellen tijdens de vlucht. Maar een stewardess nam dit wel heel letterlijk en bracht een groot aantal passagiers tot grote hoogte op 10 kilometer hoogte. Ze bood zichzelf namelijk aan op het toilet van het vliegtuig. Daar ging ze niet zitten kantklossen, maar verwende de passagiers uitvoerig. En daar heeft de stewardess flink aan verdiend.

Per wc-beurt vroeg de stewardess namelijk 1.700 euro. De afgelopen twee jaar verdiende ze met deze diensten bijna 730.000 euro. In die 2 jaar heeft ze dus 430 passagiers lid gemaakt van de zogeheten Mile High Club. Dat zijn nogal wat mensen en op een gegeven moment viel het wel erg op dat de stewardess vaker op de wc zat dan dat ze met haar trolley heen en weer liep.

De stewardess, die voor een maatschappij in het Midden-Oosten werkte, werd dan ook op heterdaad betrapt en op staande voet ontslagen. Ze bekende dan ook direct dat ze seks met vele andere passagiers had tijdens vluchten en dat ze de voorkeur gaf aan langeafstandsvluchten tussen de Golf en de Verenigde Staten.

Het gebeurt wel vaker dat stewardessen seks hebben voor wat extra geld. Japanse stewardessen zouden steeds tegen betaling met piloten naar bed gaan om loondalingen aan te vullen.

 

Lees ook:Sexende stewardess in Bobo’s in the Bush
Lees ook:Stewardess verdacht van sex op grote hoogte met acteur
Lees ook:32% van de stellen heeft meer seks op vakantie
Lees ook:Stewardess Ryanair noemt Bari ‘maffiastad’
Lees ook:Jongeren (s)experimenteren tijdens de vakantie

Geen reacties // Reageer