Jan des Bouvrie ontwerpt caravan en voortent

Jan des Bouvrie kennen we natuurlijk van het witte interieur. Maar Jan wil meer en heeft nu een caravan en voortent ontworpen die ook nog eens heel betaalbaar is.

Dethleffs en Isabella vroegen zich af waarom Des Bouvrie als woonexpert pur sang nog nooit een caravan had ontworpen.
‘Het is toch ook een huis waar men zich helemaal thuis moet voelen? Met 1 verschil, je bent een stuk mobieler!’ aldus Dethleffs.

Des Bouvrie heeft een caravan ontworpen met in het achterhoofd zijn eigen ideale woonomgeving. Het moest een minimalistisch, krachtig & clean ontwerp worden. ‘Rust is de basis. In een kleine ruimte moet je niet werken met 6 verschillende materialen en fel gekleurde kussentjes. Hou het praktisch en licht’. Door de opvallende, klassieke combinatie van zwart & wit en met veel oog voor de details, heeft Jan duidelijk zijn stempel op deze caravan en voortent weten te drukken.

Het publiek kon de caravan en voortent al op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs bewonderen. Het publiek was erg enthousiast. Heb je de beurs gemist, dan heb je deze maand nog een kans. Ook op de Caravana kun je deze caravan en voortent bewonderen.

De caravan heeft 4 slaapplaatsen en kost € 23.995,00. Na de Caravana gaat deze speciale caravan in de verkoop bij diverse dealers in het land.

 

 

 

Lees ook:Knaus Travelino: Caravan van het Jaar 2017
Lees ook:Eriba Nova: KCK Caravan van het jaar 2015
Lees ook:Hymer DuoMobil B-DL 534: Camper van het Jaar 2017
Lees ook:21-26 januari: De Caravana in Leeuwarden
Lees ook:Caravana 2016 bijna volgeboekt

Geen reacties // Reageer