Boer Willem wordt reisleider!

Ken je Boer Willem nog? Boer Willem was de allereerste homoseksuele boer die meedeed aan het televisieprogramma Boer zoekt vrouw. Boer Willem was boer op een dynamische zorgboerderij, maar met die bezigheden moest hij stoppen vanwege bezuinigingen. Nu is de ex-boer op zoek naar nieuwe uitdagingen. Onlangs liet hij al weten de gemeentepolitiek in te willen. Hij heeft zich verkiesbaar gesteld voor Groenlinks voor de komende gemeenteraadsvergaderingen. Daarnaast gaat boer Willem een nieuwe uitdaging aan op het Griekse eiland Lesbos. In mei van dit jaar gaat hij een aantal groepsreizen naar het platteland van dit eiland begeleiden. Dat liet De Gelderlander weten. Als dit werk hem bevalt, wil hij naar eigen zeggen dit werk structureel gaan doen.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Vakantievilla voor kroonprinselijk paar
Lees ook:Vliegtuigen kunnen niet landen, verkeersleider slaapt
Lees ook:Piloten van Lufthansa gaan staken maar weten nog niet wanneer
Lees ook:Gratis kamperen bij boer op moederdag
Lees ook:Floortje Dessing wil meer de diepte in met haar programma’s

Geen reacties // Reageer