Droombaan in de aanbieding: Margriet zoekt reisreporters

Zit het reizen je in het bloed, heb je ook nog een vlotte pen en kun je mooie foto’s maken? Geef je dan nu op als reisreporter voor het weekblad Margriet!

Margriet zoekt twee enthousiaste Margriet-lezeressen die samen met hun partner, vriendin, buurvrouw of een familielid een Kras groepsrondreis maken en hiervan uitgebreid verslag doen in Margriet.

Als reisreporter ga je gratis mee op een van twee geselecteerde reizen: Klassiek Griekenland of Italië. Tijdens de reis naar Griekenland bezoek je onder andere Athene, Epidaurus en Delphi. De groepsreis naar Italië voert je langs de prachtige streken Toscane en Umbrië met de mooiste steden Florence, Arezzo en Assisi, maar ook hoofdstad Rome wordt bezocht.

Belangrijk om te weten is dat de 8-daagse reis naar Griekenland vertrekt op 1 mei en de 8-daagse reis naar Italië op 5 mei. Van deze vertrekdata kan niet afgeweken worden, aangezien het reisverslag begin juli in Margriet wordt geplaatst.

Bij de reizen zijn inbegrepen: vliegreis, hotelovernachtingen, 7 x ontbijt, 5 x diner, transfers, rondreis per touringcar, Nederlandstalige reisleiding en alle excursiekosten en entreegelden.

Wil je deze geweldige opdracht in de wacht slepen? Upload dan vóór 18 maart twee vakantiefoto’s die door jou zijn genomen via dit formulier. Eveneens is het blad benieuwd naar jouw motivatie waarom jij voor Margriet op reis wilt. Geef eveneens aan naar welke reis je voorkeur uitgaat: Griekenland of Italië.

Lees ook:538 Zomerweek: Win een reis naar de zon
Lees ook:Bijzondere hotels: Win een overnachting in de Eiffeltoren
Lees ook:Eind 2013 cruises naar Verenigde Arabische Emiraten
Lees ook:Gratis op vakantie? Word reisreporter bij Studenten.net
Lees ook:Tientallen doden door hittegolf in Zuid-Europa

Geen reacties // Reageer