Last minute aanbieding: valentijnsdag met je geliefde in Berlijn, Barcelona of Praag

Nog niks voor valentijnsdag geregeld? Hier is je kans. Samen met je vriend(in) kun je het Valentijnsweekend voordelig doorbrengen in een romantische stad door gebruik te maken van last-minute aanbiedingen van Hotels.com. De boekingssite biedt kortingen tot 30% op accommodaties in de meest romantische steden. Een low cost vluchtje naar Praag, Barcelona of Berlijn erbij en je hebt een super romantisch weekend voor jullie samen voor een mooi prijsje.

Op Hotels.com kan deze week in bijna alle belangrijke Europese steden een voordelige hotelkamer worden geboekt voor het Valentijnsweekend. Geliefden kunnen bijvoorbeeld het historische centrum van Praag ontdekken vanuit hotel Mamaison Hotel Riverside Prague aan de oevers van de Moldau, Barcelona kan ontdekt worden vanuit het voordelige design hotel Rafaelhoteles Diagonal Port en in het hippe Berlijn kan bespaard worden op overnachtingkosten in spa hotel Steigenberger Berlin.

Het toppunt van romantiek is misschien wel een verrassingsbezoek aan New York. In het stijlvolle centraal gelegen Park Central New York Hotel kan komend weekend tegen een korting van maarliefst 30% worden overnacht.

 

Kijk voor een overzicht van alle Valentijnsaanbiedingen

Lees ook:Je vriendin verrassen met shoptripje met Valentijnsdag naar Madrid, Parijs, New York of Milaan
Lees ook:Grote steden populair met Valentijnsdag
Lees ook:Vijfsterrenhotels het duurst in Tokyo
Lees ook:Top 20 steden met schone hotelkamers
Lees ook:Berlijn en Boedapest goedkoopst voor stedentrip

Geen reacties // Reageer