Hotels laten betalen voor Wi-Fi

Veel hotels rekenen nog kosten voor het gebruik van Wi-Fi-internet. Dit meldt de Telegraaf. De Britse krant Telegraph Travel onderzocht een dertigtal hotelketens en tientallen kleinere hotels. Van de onderzochte hotels bracht tweederde kosten in rekening voor het gebruik van draadloze internet. Sommige hotels rekenen zelfs 10 euro per uur en 24 euro per dag.

Er is veel commentaar op de werkwijze van de hotels. In veel fastfoodtekens, café’s en bars zoals Mac Donalds en Starbucks wordt gratis draadloos internet aangeboden aan hun klanten. Van de ruim 70 onderzochte hotels boden slechts 24 hotels gratis internet aan aan hun klanten.

Lees ook:Service bij hotels vaak apart op de rekening
Lees ook:Vals zingende man neergeschoten
Lees ook:Gratis sex op Kreta
Lees ook:Slaapplek tijdens EK kan goedkoop
Lees ook:Belg boekt luxereis voor 4 euro

Geen reacties // Reageer