Eerste Amsterdamse Hotelnacht in 2013

Amsterdammers opgelet! Noteer de datum alvast in je (volgende) agenda: 12 januari 2013, dan vindt de allereerste Amsterdamse Hotelnacht plaats. Amsterdammers kunnen deze dag/nacht ontdekken wat het hotelwezen in Amsterdam te bieden heeft voor de Amsterdammers zelf. In andere landen wordt er veel uitgegaan in hotelbars en gaat men uit eten in hotelrestaurants. Dit is in Amsterdam niet het geval omdat veel Amsterdammers niet weten wat de hotels voor hen te bieden hebben. Hier moet de Amsterdamse Hotelnacht verandering in gaan brengen.

Familie

Veel inwoners van Amsterdam hebben geen idee waar ze hun familieleden, zakenrelaties en vrienden naartoe kunnen sturen als zij zoeken om een leuk hotel.

Activiteiten

Er hebben zich inmiddels hotels in alle soorten en maten aangemeld voor de Amsterdamse Hotelnacht. Van luxe 5-sterrenhotels tot gezellige familiehotels. Hier worden verschillende activiteiten georganiseerd. De initiatiefnemers van de Hotelnacht proberen variëteit in het programma aan te brengen. Zo zijn er hotels waar klassieke muziek de boventoon zal voeren, maar ook hotels waar men meer de hedendaagse clubbeats zal laten horen aan de gasten.

Ambassadeurs

Met de Amsterdamse Hotelnacht probeert men de Amsterdamse bezoekers niet alleen kennis te laten maken met de verschillende hotels die Amsterdam rijk is, maar ook een soort van ambassadeur van de hotels te maken.

Denk jij bij uitgaan wel eens eraan om een hotelbar te bezoeken?

Lees ook:Vier Amsterdamse hotels in top 10 smerigste hotels
Lees ook:London en Parijs populairste hotelbestemmingen
Lees ook:Zeemeerminnenbeeld Denemarken vandaag 100 jaar
Lees ook:Amsterdam gaat het verhuurders Airbnb en Wimdu lastiger maken
Lees ook:Hotelreport: WestCord Hotel Salland Raalte

Geen reacties // Reageer