‘Vijftig tinten grijs’ vervangt Bijbel in Engels hotel

In veel hotels is het een vast onderdeel van de inventaris van de kamers; de Bijbel. Een hotel in Engeland is heeft de bijbels echter uit de lades verbannen en dé hit van dit jaar ervoor in de plaats gelegd. Het gaat om het boek ‘Vijftig tinten grijs’, dat ontzettend populair is vanwege de expliciete seksuele inhoud van de thriller.

De hoteleigenaar bedacht dat veel mensen het boek wellicht niet zouden durven te kopen, maar het toch graag willen lezen.Voor de Bijbel daarentegen is er geen plaats meer in het hotel, aangezien dat niet meer zou passen bij de huidige moderne seculiere samenleving.

Heb jij ‘Vijftig tinten grijs’ gelezen? Wat vind je ervan dat een hotel de Bijbel vervangt voor een boek met seksueel getinte inhoud?

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:The Lonely Planet Story
Lees ook:VakantieBieb-app: Gratis lezen tijdens je vakantie
Lees ook:VakantieBieb-app: Gratis lezen tijdens je vakantie
Lees ook:Kans maken op 1 jaar gratis reizen met de trein? Stem nu op jouw favoriete boek!
Lees ook:Australiërs bouwt hotel in voormalig mortuarium

Geen reacties // Reageer