Diamant onder je kussen bij Holiday Inn

Vanwege het zestigjarig bestaan gaat Holiday Inn diamanten van minimaal 1 karaat verstoppen onder de hoofdkussens van hotelgasten. Als je op 1 oktober incheckt in een Holiday Inn in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Rusland of Turkije maak je kans een diamant onder je kussen te vinden!

Facebook

De hotelkamers waar de diamanten verstopt worden, worden willekeurig uitgezocht. Via de facebookpagina van Holiday Inn kunnen aanwijzingen ingewonnen worden over de vindplaats van de diamanten. In elk land zal 1 geluksvogel zijn of haar hoofd leggen op een kussen waar een edelsteen onder verstopt ligt.

Acties met edelstenen en kristallen

De actie van hotelketen Holiday Inn is een leuke om het jubileum van de hotels onder de aandacht te brengen, maar geheel origineel is de actie niet. Luchtvaartmaatschappij Virgin Atlantic maakte vorige week bekend in vijf vliegtuigen oogmaskers met meer dan 3000 Swarovski-kristallen te verstoppen.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Op de foto ziet u een willekeurige diamant.

Lees ook:Virgin verstopt Swarovski oogmaskers in vliegtuigen
Lees ook:Publieksvriendelijke protestactie op Schiphol
Lees ook:Nieuwe kampeeruitdaging nodig? Zet je tent eens op op Antarctica!
Lees ook:Hotels erg populair bij overspeligen
Lees ook:Top 10 vreemde voorwerpen in bagage

Geen reacties // Reageer