Onderbroeken in de minibar

Onderbroekenpech; ook ik heb het wel eens gehad op reis. Tijdens een reis met alleen handbagage neem je het liefst zo weinig mogelijk mee en reken je precies uit hoeveel stuks ondergoed je mee moet op reis. Je stopt nog een paar extra in de je koffer en dan kan jij er wel tegenaan. Denk je. Een paar fikse regenbuien waar geen paraplu tegenop kan maken dat je je vaker moet omkleden dan verwacht, en aan het einde van de reis kom je net een onderbroek te kort. Wat nu?

In mijn geval zag ik het gebrek aan een laatste onderbroek op tijd aankomen en kocht ruim op tijd een nieuw setje. Maar er zijn ook andere scenario’s denkbaar waarbij je op reis ineens een nieuwe onderbroek nodig hebt. Je complete koffer met inhoud is niet aangekomen op het vliegveld van je bestemming, er heerst een bacterie op je cruiseship waardoor je je nogal eens moet verschonen of je belandt na een spannende avond stappen bij iemand in de hotelkamer en bent nergens op voorbereid.

Daar is wat op bedacht! Bread and Boxers ontstond in 2008, toen twee Zweedse vrienden in een hotel zaten zonder bagage maar met een minibar op de kamer. Zo ontstond het idee voor Bread and Boxers, een serie ondergoed voor mannen en vrouwen in de minibar. Ook shirts, panty’s en sokken worden verkocht vanuit de minibar.

Er zijn inmiddels wereldwijd tien hotels die deze service bieden. Drie hotels daarvan staan in Amsterdam. Zes staan in Zweden en een hotel staat op Hawaï.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Michael Jackson in onderbroekenmuseum? (video)
Lees ook:Vier Amsterdamse hotels in top 10 smerigste hotels
Lees ook:Nederlandse toerist fotografeert vrouwen onder rok in Rome
Lees ook:Waardebon V&D waardeloos? Niet bij Princess Hotel Collection
Lees ook:Viersterrenhotel zonder bedden: € 13 per nacht

Geen reacties // Reageer