Steeds meer mensen kiezen voor hotel zonder kids

Vakanties die gegarandeerd kindervrij zijn worden steeds populairder. Het aantal boekingen naar hotels waar alleen volwassenen kunnen overnachten stijgt. Bij Jetair (en VIP Selection) steeg het aantal boekingen bijna met de helft ten opzichte van vorig jaar. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Een hotel waar geen kinderen zijn wordt met name geboekt door jonge stellen zonder kinderen die op huwelijksreis zijn en koppels met oudere kinderen.De Caraïben, Kreta en Turkije zijn koplopers in het aanbieden van hotels voor volwassenen.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

 

Lees ook:Turkije favoriete bestemming voor huwelijksreizen
Lees ook:Kinderen steeds jonger zelf op vakantie… Kids dumpen?
Lees ook:Meer dan 11% minder boekingen voor herfstvakantie
Lees ook:Gasten Waldorf Hotel mogen gestolen spullen zonder consequenties terugbrengen
Lees ook:Voor het eerst samen op vakantie; veel stellen gaan al na 4 maanden

Geen reacties // Reageer