Spaanse hotelketen Room Mate gaat strijd aan met Airbnb

Je kon er op wachten: De Spaanse hotelketen Room Mate wil gaan concurreren met Airbnb. De keten gaat zelf appartementen verhuren en gaat van start in Amsterdam met twintig appartementen. Particuliere huiseigenaren kunnen, net als bij Airbnb, ook zelf hun huis aanmelden voor verhuur. Niet zonder succes, want via de website BeMate.com worden al appartementen aangeboden in Barcelona, Miami en New York.

Eigenlijk is het wel een slim idee van de hotelketen. Zij laten namelijk de gasten ook gebruik maken van andere diensten van hun hotel. Ook gaan de gasten naar een hotel van de keten om daar de sleutels voor hun appartement op te halen. Dus geen vervelende situaties met dat eigenaren van appartementen te laat zijn.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:AirBnB vertaald naar het Nederlands
Lees ook:Service bij hotels vaak apart op de rekening
Lees ook:Appartementen checken via Wimdu
Lees ook:Eerste Four Seasons opent in India
Lees ook:Wanneer je woning via AirBnB verhuren verandert in een nachtmerrie..

Geen reacties // Reageer